måndag 21 maj 2007

Det börjar ta sig

Har kommit över "usch-känslan" vad gäller renovering. Skönt med en långhelg också. Tapterna är uppsatta i princip överallt , saknas bara två våder där vi måste komplettera med en extra rulle. Köket kom igår så nu är det bara för snickaren att börja sätta in det. I slutet av veckan kanske vi börjar ha ett fungerande kök.

Helgen har varit skön, lite lagom med arbete, vila och en fantastiskt trevlig fest, tack Anders och Anna för det. Sov över hs föräldrarna och fick på så sätt sovmorgon, bäbisen tillbringade en trevlig morogn med mormor och morfar.

Idag skiner solen och det känns verkligen som om sommaren kanske är på väg i alla fall. Ska tillbringa lite tid i växthuset idag när bäbisen sover, måste förbereda sommarens planetirngar. Det är oerhört skönt att vara i växthuset och gräva i rabatter, avkoppling på hög nivå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Växthus!!!! Överallt dessa växthus! Hjälp, vad ska jag göra med min avundsjuka? Nej, skojar bara. Vad roligt för dig att du har ett växthus. Du måste vara en lycklig människa! :-)

Anonym sa...

Tack själv lilla gumman...vi är så glada över presenten....och att ni var hos oss...kram

Ellasmamma sa...

IT-mamman, jo jag är en lycklig människa som har ett växthus, det är underbart...

Annis, tack själva för en trevlig fest. Skönt att det är över, eller hur, ses vi till helgen?