måndag 11 februari 2008

Måndag igen...

Den första måndagen på mer än ett år som jag arbetar...känns konstigt och skönt på samma gång. Ella har sin första hela dag på dagis idag, efter en veckas sjukdom. Hon verkade mest tycka att det var kul att komma till daigs så det går nog bra. Själv känner jag mig fortfarande risig. Däckade i Ellas förkylning och har i princip varit liggande sen i onsdags. Hårt att klara av daigsbakterierna, även sambon däckade i dem men inte lika hårt som jag . Vårt planerade IKEA besök igår, fick i alla fall ställas in. Man orkar inte går på IKEA om man blir blöt i svett av att dammsuga huset. Det var nog klokt att vila för denna vecka superhektisk.
Ella på dagis igen...
Hoppas att hon håller sig frisk lite längre den här gången, sist var hon bara frisk en vecka efter magsjukan innan hon fick influensa. Även vi andra skulle uppskatta att vara friska en längre period.

4 kommentarer:

Anonym sa...

...och vi gick för hårt ut med vår lille man...nu är han sjuk igen med hög feber...fy vad jobbigt det är.

Anonym sa...

sorry........kan av erfarenhet bara säja att det snart är dax igen:)))))förstår att det inte är vad du vill veta men så är det....å ju mindre barnen är desto giftigare är deras baciller så man blir supersjuk själv.....så lycka till!

Anonym sa...

hmmmmm hennes majestät, det var jag det :))))))))/Lisa/lisasbibliotek.
blogg.se

Anonym sa...

allahjärtanskramar till er från oss