lördag 13 oktober 2007

Glad att det är över...

Så var det gjort, Ella har officiellt fyllt ett år, lekt med presentpapper och kladdat tårta. Ettårskalas är mer ett fenomen för de vuxna och för att dokumentera att ett år gått, barnet ifråga har nog inte fattat speciellt mycket av ståhejet. Hon tycker det är kul med folk och leksaker, men vadå...det händer ju andra gånger också. Kalas är rätt jobbiga för alla inblandade, men det gick toppenbra, vi arbetar som en bra team jag och sambon. Tur att han är flitig i köket och med service för det är jobbigt att göra allt själv. Men nu är det nästan ett år till nästa kalas, bonusdottern fyller ju i augusti.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hipp hipp hurra för Ella.
Jag kände likadant som du att ett kalas för 1-åringar är nog inte så mycket för barnet så vi hade ett pyttelitet för Ester. Den här julen blir det nog lite mer och sen satsar vi på 2-årsdagen istället.
Ha en fin fortsätting på helgen.
Kram

Anonym sa...

sorry att jag varit osynlig.....gratta den lilla i efterskott! Hoppas födelsedagen blev precis så där perfekt som den första ska bli!

Ellasmamma sa...

Tack för gratulationerna...jo det blev en bra födelsedag för lillan, men vi ska nog också satsa mer på 2-årsdagen...roligare för henne då.