måndag 20 augusti 2007

Puuuhh...

Så var den dagen över, bonusdottern fyller fem år idag och det har varit en dag med mycket bakande, fika, mat, släktingar och vänner. Det blev en bra fördelsedag för bonusdottern...tycker i alla fall jag och eftersom jag är en del av regissörsduon så tror jag att det blev bra. Men det är skönt att alla bara fyller år en gång per år. Själv skulle jag gärna hoppa över att fylla år nåt år då och då, men det är väl lite svårt att genomföra.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Är det lillellas tur nästa gång?
Jag tycker det är kul att fylla år, älskar presenter.
Esters 1-årsdag blev dock lugn. Hade sagt ifrån en massa paket med innehåll som vi inte skulle ha nån nytta av. Blev ett bidrag till ny bilbarnstol istället, perfekt.

Ellasmamma sa...

Jo lilla ella fyller 1 år den 13 oktober, hon är född, frdag den 13:e. Vi får väl se vad som blir i presentväg, men hon gillar leksaker så det får väl bli nån sån, men inte så många.

Anonym sa...

Kalas är kul, särskilt när de är överstökade:))) jag älskar att ordna kalas, gärna tema-kalas men det är roligast när de är över...Fast 1-års kalas är kul! Då är tempot annat än på 17 stycken skrikande 9-åringar....

Anonym sa...

Jag har slutat fylla nu...det vet du väl;)

Ellasmamma sa...

Jo kalas är kul, ser fram emot lillans ettårsdag. Annis, jag har också slutat fylla år, i gör det i alla fall bara ibland.