fredag 12 december 2008

Ledsen Lucia

Igår var det Lucia på dagis och det är en spännande upplevelse för de små. Alla barn på Ellas avdelning hade blivit väckta från sin middagslur. Trots lite trötta barn så sjöng de som små änglar, i alla fall de större och var hur söta som helst. Ella satt och och vinkade hela tiden och sa "mamma" för att jag skulle se henne. Sen började en kompis gråta och då ville Ella sympatigråta en stund. Så alla kort på henne i luciakläder är i tårar eller med rödgråtna ögon. Söt är hon i alla fall och nu har hon firat sin första Lucia på riktigt...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Luciatåg med små barn är så charmiga! Var på Arvids luciatåg i går, ett tag stod A och viftade runt med sin pepparkaksmössa. E har också lussat för hela skolan idag men vi föräldrar var inte inbjudna :( De var även på ett äldreboende och där svimmade en av tärnorna..

Trevlig advent!

Anonym sa...

Det var en söt lucia, jag tycker de bästa luciatågen är med riktigt små barn och riktiga gamla människor (såg ett luciatåg från ett äldreboende där pensinärerna själva deltog i luciatåget, det var roligt och se.

keb sa...

ja en så fin liten lucia.
alla lucior är ju inte så glada alltid :-)

Anonym sa...

Sött med alla de naturliga & spontana barnen i luciatågen.