måndag 15 december 2008

Hemma bäst...eller?

Ja då var jag hemma igen med Ella...hon har haft en rätt så frisk höst men nu är det andra gången på två veckor som vi är hemma. Förra gången var det magsjuka och nu är hon förkyld, inte så dålig men trött hostig och lite febrig. Jag får väl vara glad att hon varit så frisk i höst i alla fall. Förra året var det vårterminen som var sjuk för oss, tror att hela familjen var frisk i samtidigt i sammanlagt tre veckor från sista veckan i december till i mitten av april. Hoppas verkligen att denna vår blir bättre... Idag har jag i alla fall gjort lite nytta, storhandlat och städat badrummet rejält är inget dåligt reslutat. Nu låter som hon vaknar så då är det väl bäst att plocka upp henne och se i vilken form hon är.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jodå formen är rätt bra, glad tjej, men inte så sugen på att göra så mycket, hon trivs bra i knät idag. Nu ska vi ägna oss åt att titta på bilder på datorn, en av Ellas favoritsysselsättningar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jobbigt när ban bli sjuka.Dom borde slippa vara det.


ge Ella en stor kryapå kram !

Anonym sa...

Vi verkar ha ungefär samma "perioder". Arvid är precis som Ella lite småkrasslig nu, har annars varit frisk hela hösten. Det började först lite dramatiskt med "falsk kropp" som han säger själv.

Krya på dig kramar till Ella!

Anonym sa...

Jag har nominerat dig till en bloggaward!!!