måndag 30 juli 2007

Slut på festen

Så har vi dansat och lett för i år och det känns som vanligt...kul så länge det varar och skönt när det är slut. I år har jag verkligen kombinerat rollerna partypingla och småbarnsmamma, jobbigt, jobbigt och kul. Dansar och ler på torsdag var bra och framför allt Euskefeurat var en magisk upplevelse...ska söka igen deras sivor och lyssna på dem igen.



Tivoli för barnet (Ella hade nog att titta på allt) i fredags och en promenad på stan, sedan en Bondfilm och tidig kväll. Vaknade med urinvägsinfektion på lördagmorogn...usch...som tur har jag medicin så fram p eftermiddagen blev det minigolf i hällreg och sedan bara förfest hos en kusin, med massa kusiner och goda vänner. Sedan blev det visst också Sjöbodan med släkt och vänner, Sunes skrovmål på vägen hem och sen kväll igen...men det var det värt.
Helgen har varit fantsistk kul men nu har vi återgått till projekten hemma, skruva ihop möbler, Sambon kapar och klyver ved och jag sköter markservice. Tur att det bara är Piteå dansar och ler en helg per år, annars skulle det inte bli mycket gjort hemma.



Veden före...
...och efter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

JOHOO! Du har blivit "tagen"...kolla in hos mej får du se! Kram!!!!!!!!!

Anonym sa...

Vad roligt att höra att Pite dansar och ler lever upp till alla förväntningar!!! Det vore så roligt om jag kunde få till det och vara på plats 2008.... Kram Katarina