måndag 16 mars 2009

Vårvinter

I helgen har vi varit ute både lördag och söndag, dock inte på Kanonudden utan på andra ställen. I lördags åkte vi upp till Lamburträsk för att hälsa på en barndomskompis och hennes nya familj. Vi hade en underbar dag med skoteråkning, god mat på woken och trevligt sällskap. Tack så mycket A och B för en underbar dag. Vi får väl bjuda igen ute på Kanonudden. Några härliga bilder på bonusdottern och hennes kompis som hoppar från taket på vindskyddet ner i djupsnön.

På söndag hade vi en riktigt skön dag hemma hos mamma och pappa (fast pappa var i Kiruna och fiskade röding). Solen lyste och varm och skönt, barnen lekte i snön och vi drack kaffe på bron. Så bra som livet bara kan bli en söndag i mars.

Helgen som kommer är bokad för Kanonudden, åker redan på fredag, ska försöka vara ledig från lunch så att vi kommer iväg i tid. Som det verkar så kan vädret bli bra och varmt till helgen. Det är ju inte så många helger kvar av vårvintern och snart är det dags att plantera...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vilken härlig helg ni haft. Vi har också haft kärt besök, av systerdottern M och hennes familj, det var hur trevligt som helst.

Anonym sa...

Ja det har varit för få soliga vårvinterdagar hittills, håller verkligen tummen att det blir sol o skidåkning till helgen!

Anonym sa...

ja vi har snart avverkat en vinter,som man minns sen gammalt....
med massor med snö och mycke kallt...
men nu är värmen är snart tillbaka...
och man vårens tid får bejaka..