fredag 22 januari 2010

Jobbarhelg...

...på Kanonudden, ska tillbringa helgen med att skruva ihop köksutrustning och möbler så att vi förhoppningsvis kan få ordning på bastun innan vårvintersäsongen drar igång på allvar. Ska bli skönt att vara där ute hela helgen...kanske blir någon kort skotertur också om vädret tillåter.

Just nu håller vi också på att para Önska, hon ska bli mamma och vi ska skaffa en valp. Som tur är ansvarar Önskas uppfödare för parning, valpar och veterinärbesök, vi får en valp efter vår underbara hund utan att behöva anstänga oss så mycket, vilket är skönt. Sambons ska ha valpen som förhoppningsvis blir en hanne, men vi får väl se om parningen tar och om det kommer några valpar. Vi håller i alla fall tummarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ni bo i stugan? låter mysigt, åka skidor på isen och därefter krypa in i en varm bastu, vad skööööönt.

Malin sa...

Ja sanrt börjar en härlig tid för stugliv, då kan det kännas lite långt till vår stuga.

Kloka ord fr mostrarna(fastrarna) i förra inlägget, blogga gör man när man har lust, det skall vara kul o ingen beslastning.

En inredningskurs hade varit jätteskoj. Eg finns det väl inga rätt o fel, man skall ju ha sin egen stil o smak i första hand, men det är säkert inspirerande att ta del av idéer och hitta sin egen stil o smak.

Kram

keb sa...

Det har hänt mycke där sen vi var förbi för 2 år sen.
Det där blir tiooen
Ni kanske kommer att bo där tillslut